TOIMITUS- JA KÄYTTÖEHDOT

YLEISTÄ

Eveliinantalo.fi -verkkokaupasta vastaa Sisustuliike Eveliinan Talo (2351132-1). Tuotteita ostaessa verkkokaupan käyttäjä sitoutuu näihin toimitus- ja käyttöehtoihin.

Verkkokaupassa asiointi on sallittua kaikenikäisille, mutta luotto-ostosten ikäraja on 18 vuotta.

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Verkkokaupalla on oikeus perua tilaus, jos jokin tilauksen tuote sisältää selvän hintavirheen.

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia palveluun sekä näihin toimitus- ja käyttöehtoihin.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Tuotteita tilatessa käyttäjän tulee antaa ainakin seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero ja kaupunki. Tietoja tarvitaan tilauksen toimittamiseen.

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, pyytää muuttamaan niitä tai poistamaan tiedot rekisteristä kokonaan.

Asiakasrekisterimme on suojattu tunnuksella ja salasanalla. Verkkokaupassamme käytetään SSL-suojausta, joka salaa tietokoneen ja palvelimen välisen liikenteen sisällön.

Asiakasrekisterin yhteyshenkilö on Ulla-Maija Ojalahti (ulla-maija@eveliinantalo.fi). Rekisterinpitäjä on Sisustusliike Eveliinan Talo (2351132-1), Nokia.

MAKSAMINEN

Eveliinantalo.fi -verkkokaupassa voi maksaa tilauksensa suoraan verkkopankissa, korttimaksuna, laskulla tai osamaksulla.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Sisustusliike Eveliinan Talo.

Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14

01670 Vantaa

Asiakaspalvelu: 020-7535192

Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi

www.verifone.fi

TOIMITUS

Toimitamme tuotteita vain Suomen alueelle. Normaali toimitusaikamme on 2-4 arkipäivää tilauksen maksamisesta. Emme takaa tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Verkkokaupalla ei ole erillistä varastoa, tuotteet toimitetaan liikkeestämme. Tästä johtuen voi olla mahdollista, että jokin tuote ei ole saatavilla. Tällaisessa tilanteessa olemme asiakkaaseen yhteydessä asian selvittämiseksi. Poikeustilanteissa pidätämme oikeuden toimitusviivästyksiin.

Toimitamme tuotteet Postin ja Matkahuollon välityksellä. Asiakas saa saapumisilmoituksen lähetyksen saavuttua noudettavaksi. Toimituskuluina perimme 6,50€ jokaisesta lähetyksestä.

Halutessaan asiakas voi noutaa tuotteet myös Eveliinan Talon myymälästä ilman toimituskuluja. Maksetut tuotteet tulisi noutaa liikkeestä 14 vuorokauden kuluessa.

TUOTTEEN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN

Noutamatta jätetyistä tuotteista veloitetaan toteutuneet toimituskulut. Jos paketti lähetetään uudelleen, peritään siitä uudestaan toimituskulut. Jos asiakas päättää olla noutamatta tuotteen, hänelle palautetaan tuotteesta maksettu summa.


RIKKOUTUNEET TUOTTEET

Jos tuote rikkoutuu toimituksessa, on asiakas velvollinen tekemään tästä välittömästi ilmoituksen postikonttoriin ja Eveliinan Taloon. Tällöin toimitamme asiakkaalle uuden tuotteen toimituksessa rikkoutuneen tilalle tai palautamme rahat kyseisestä tuotteesta. Reklamaatiot ilmoitettava 7 vuorokauden kuluessa paketin noutamisesta,


TUOTTEEN PALAUTUS


Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta. Muilla verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen palautuksesta on aina sovittava kanssamme etukäteen. Palautuksen tapahtuessa emme palauta toimituskuluja. Jos tuote rikkoutuu palautettaessa pakkausvirheen vuoksi, emme palauta rahoja tuotteesta.

KAUPAN PERUUTTAMINEN

Asiakas voi peruuttaa kaupan aina ennen kuin tuote on siirretty Postin tai Matkahuollon toimitettavaksi. Myymälästä noudettavat tilaukset on peruttava viimeistään 7 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä.