Toimitusehdot

TOIMITUS- JA KÄYTTÖEHDOT 


Yleistä

Eveliinantalo.fi -verkkokaupasta vastaa Sisustusliike Eveliinan Talo (2351132-1). Tuotteitamme ostaessasi sitoudut näihin toimitus- ja käyttöehtoihin, luethan ne siis huolella läpi.

Verkkokaupassa asiointi on sallittua kaikenikäisille, mutta luotto-ostosten ikäraja on 18 vuotta.

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Verkkokaupalla on oikeus perua tilaus, jos jokin tilauksen tuote sisältää selvän hintavirheen.

Palveluntarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia palveluun sekä näihin toimitus- ja käyttöehtoihin.


Maksaminen

Eveliinantalo.fi -verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankissa tai korttimaksuna.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Sisustusliike Eveliinan Talo. 


Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14

01670 Vantaa


Asiakaspalvelu: 020-7535192

Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi

www.verifone.fi


Toimitus

Toimitamme tuotteita vain Suomen alueelle. Saatuamme tilauksesi lähetämme tuotteet myymälästämme 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksen maksamisesta, jonka jälkeen toimitus siirtyy Postille. Emme takaa tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Verkkokaupalla ei ole erillistä varastoa vaan tuotteet toimitetaan liikkeestämme. Tästä johtuen voi olla mahdollista, että jokin tuote ei ole saatavilla. Tällaisessa tilanteessa olemme sinuun yhteydessä asian selvittämiseksi. Poikkeustilanteissa pidätämme oikeuden toimitusviivästyksiin.


Toimitamme tuotteet Postin välityksellä. Saat saapumisilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Toimituskuluina perimme 6,50 € jokaisesta lähetyksestä. Tilauksen loppusumman ylittäessä 75€ emme veloita erikseen toimituskuluja.


Halutessasi voit myös tehdä tilauksen verkkokaupassamme ja noutaa sen Eveliinan Talon myymälästä ilman toimituskuluja. Maksetut tuotteet tulee noutaa liikkeestä 7 (seitsemän) vuorokauden kuluessa. Poikkeustilanteissa olethan yhteydessä meihin laittamalla sähköpostia osoitteeseen ulla-maija@eveliinantalo.fi tai soittamalla numeroon 040 647 5028. 


Tuotteen/tilauksen noutamatta jättäminen

Tuotteen/paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai tilauksen peruutus. Noutamatta jätetyistä tuotteista veloitamme toteutuneet toimituskulut, jonka jälkeen ilmoitamme tuotteista maksamasi summan Verifone -maksupalveluun. Sieltä se palautetaan takaisin sinulle. Jos lähetämme paketin uudelleen, perimme siitä jälleen normaalit toimituskulut.

 

Rikkoutuneet tuotteet

Jos tuote rikkoutuu toimituksessa, olet velvollinen tekemään tästä välittömästi ilmoituksen Postille ja Eveliinan Taloon. Tällöin toimitamme sinulle uuden tuotteen toimituksessa rikkoutuneen tilalle tai palautamme rahat kyseisestä tuotteesta. Reklamaatiot on ilmoitettava 7 (seitsemän) vuorokauden kuluessa paketin noutamisesta.

 

Tuotteen/tilauksen palautus

Elintarvikkeillamme ei ole palautusoikeutta. Muilla verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 14 (neljäntoista) vuorokauden palautusoikeus. Huomioithan, että tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin ne olivat ostohetkellä. Tuotteiden palautuksesta on aina sovittava kanssamme etukäteen. Palautuksesta emme hyvitä toimituskuluja. Jos tuote rikkoutuu palautettaessa pakkausvirheen vuoksi, emme palauta rahoja tuotteesta. 


Kaupan peruuttaminen

Voit perua kaupan ennen kuin tuote on siirretty Postin toimitettavaksi. Myymälästä noudettavat tilaukset on peruttava viimeistään 7 (seitsemän) vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli haluat perua kaupan ja tilauksesi on jo ehtinyt siirtyä Postin toimitettavaksi, teethän asianmukaisen palautuksen yllä olevan ”Tuotteen palautus” -ohjeistuksen mukaan.