Nestemäinen astianpesuaine Mandariini

Compagnie De Provence
Nestemäinen astianpesuaine Mandariini
Nestemäinen astianpesuaine Mandariini
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 5 kpl

Nestemäinen Marseille-saippuaa sisältävä astianpesuaine, joka on valmistettu Provencessa Etelä-Ranskassa. Tuoksu on kehitetty Grassessa. 

OECD 301F -standardin mukaisesti biohajoava


Nestemäinen astianpesuaine on valmistettu kasvipohjaisista pinta-aktiivisista aineista, ja koostumusta on täydennetty Marseille-saippualla. Se pesee astiat tehokkaasti ja poistaa rasvan, ja kauniin pumppupullon voi pitää esillä keittiössä. Grassessa kehitetyssä tuoksussa yhdistyvät eteerinen mandariiniöljy sekä eteerisen rosmariiniöljyn raikkaus.

 

Pidämme erityisesti tästä: 

96 % luontaisia ainesosia*

tuotettu Provencessa Etelä-Ranskassa

Grassessa kehitetyssä tuoksussa yhdistyvät eteerinen mandariiniöljy sekä eteerisen rosmariiniöljyn raikkaus.

 

*4 % muita kuin luontaisia ainesosia tarvitaan, jotta tuote säilyy hyvin ja koostumus on miellyttävä.


Koostumus: 

<5 % anionisia tensidejä, amfoteerisiä tensidejä, ionittomia tensidejä

Sisältää HAJUSTETTA, NATRIUMBENTSOAATTIA, KALIUMSORBAATTIA, D-LIMONEENIA, LINALOOLIA.


AINESOSAT: Aqua (vesi), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseed amide, Parfum (hajuste), Sodium chloride, sodium Benzoate, potassium sorbate, Citric Acid, Sodium Palmate, tetrasodium glutamate diacetate, Sodium Palm Kernelate, Octadecyl di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Glycerin, Limonene, Linalool.


 Käyttöohjeet:

1–2 pumppausta 5 litraan vettä. Huuhtele puhtaalla vedellä.


 Noudata käyttöohjeita!

Varoitus: Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos olet yhteydessä lääkäriin, pidä tuotepakkaus tai etiketti saatavilla. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Mikäli tuote ärsyttää ihoa, ota yhteyttä lääkäriin. JOS TUOTETTA JOUTUU SILMIIN: Huuhtele huolellisesti vedellä useiden minuuttien ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos se onnistuu helposti, ja jatka huuhtelua. Jos silmien ärsytys jatkuu, ota yhteyttä lääkäriin.