Särkisalon Suolasaippua
Loppunut

Särkisalon Suolasaippua

19,95 €
sis. 24 % ALV
Loppunut

Himalajan ruususuolaa sekä merisuolaa sisältävä eteerisillä öljyillä tuoksutettu Särkisalon Suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön.

Himalajan ruususuola toimii ihoa kuorivana ainesosana. Sen tiedetään tasapainottavan ihon pH:ta, poistavan epäpuhtauksia, pehmentävän ja kosteuttavan ihoa.

Himalajan ruususuolan tiedetään auttavan tasapainottamaan myös ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho hyötyvät tästä.


Himalajan ruususuola tasoittaa sekä ihon väriä, että rakennetta, tehden ihostasi kuulaan ja sileän. Sen tiedetään myös helpottavan psoriasista. Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen.


  • Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. 
  • Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippuan. Luomu sheavoi sisältää paljon vitamiineja ja rasvahappoja. Se on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoasi hellävaraisesti.
  •  Luomu kookosöljy antaa saippualle kuohkean vaahdon sekä toimii tehokkaana puhdistajana.
  • Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.
  • Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteeriset öljyt antavat saippualle raikkaan eteläisen meren tuoksun.


N.120g


Saippuat valmistuvat käsityönä Ranskassa. Saippuat eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan.


AINESOSAT: Saippuoitu kookosöljy, merisuola, saippuoitu oliiviöljy, glyseriini, Himalajan ruususuola, sheavoi, ohdakeöljy, vesi, merisuola ja rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisiä öljyjä


Luonnollinen, vegaaninen, luomua n. 70%

Saippuat ovat 100% biohajoavia ja pakattu muovittomasti. 


Valmistuttaja: Saaren Taika

Tehty käsin Ranskassa

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.