Kamomilla Sheavoide

Kamomilla Sheavoide

49,95 €
sis. 24 % ALV
Erityisesti kuivalle ja kutiavalle iholle sekä näppyihin ja ötökänpistoihin.

Ihottumiin, ekseemaan ja psoriasikseen apua tuonut voide. Kosteuttaa ja parantaa tehokkaasti myös runsaan käsienpesun aiheuttamia ihovaurioita. Voide ei kirvele ja sopii hyvin lapsillekin. 

Helokkiöljyä, kamomillan- ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä voide rauhoittaa kutisevaa ihoa.


  • Sheavoita pidetään kosmetiikassa yhtenä parhaimpana hoitona kuivalle, ärtyneelle ja allergiaherkälle iholle. Se lievittää tulehtuneen ihon oireita ja korjaa ihon lipidikerrosten vaurioita.
  • Kamomillan eteerinen öljy rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.
  • Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.
  • Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Helokkiöljyllä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.
  • Sheavoi sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Se ravitsee ihoasi tehokkaasti ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa, sekä taistelussa ikääntymistä vastaan. Saaren Taika Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Se ei sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista tai puhdistus/valkaisuaineista. Valkaisemattomassa sheavoissa säilyy sen luonnollinen, hieman pähkinäinen tuoksu.


Koko n. 100ml

Luonnollinen, vegaaninen, luomu


Käyttö: Ota pieni määrä, n. herneen verran tai vähemmän voidetta sormien väliin ja hiero sormissa tasaiseksi, levitä hyvin ohut kerros paikallisesti ongelma-alueelle, toista tarvittaessa.


Ainesosat:  Sheavoi, Helokkiöljy, Laventelin eteerinen öljy, Kamomillan eteerinen öljy Luonnollinen, vegaaninen, luomu


Säilytys huoneenlämmössä (n. 18-22 °C) *

Valmistettu käsin Särkisalossa

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.